ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: «Τσάκωσαν» Ρουμάνο με 10 πανάκριβα ρόλεξ

Λάρνακα: «Τσάκωσαν» Ρουμάνο με 10 πανάκριβα ρόλεξ

Δέκα ανδρικά ρολόγια πολυτελείας, αξίας 177 χιλιάδων ευρώ, εντόπισε η αστυνομία στην κατοχή 32χρονου Ρουμάνου, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει το πρωί μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας με προορισμό τη Ρώμη.

Σε έρευνα που έγινε στις αποσκευές του, εντοπίστηκαν 10 καινούργια ρολόγια, τα οποία μάλιστα έφεραν ακόμη τις ταμπελίτσες με την τιμή πώλησης.

Ο 32χρονος ύποπτος, ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι όμως δεν συνάδουν. Παρουσίασε μάλιστα αποδείξεις για τα ρολόγια, αξίας όμως 76 χιλιάδων ευρώ, ενώ η αξία των ανευρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται στις 177 χιλιάδες ευρώ.

Ο ύποπτος, όπως διαπιστώθηκε, ήρθε στην Κύπρο πριν από 3 μέρες και ισχυρίστηκε ότι τα ρολόγια του τα έδωσε πρόσωπο, το οποίο αναζητείται για να τα μεταφέρει στην Ιταλία.

Σε έρευνα που έγινε στο ξενοδοχείο, το οποίο διέμενε ο ύποπτος, εντοπίστηκαν και οι πολυτελής συσκευασίες των ρολογιών. Ο 32χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας αφού πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. Οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης 3 ημερών.

πηγη ΣΙΓΜΑ