ΚΥΠΡΟΣ

Μητσόπουλος: Σημαντική η Gulf Air για τον τουρισμό της Κύπρου

Μητσόπουλος: Σημαντική η Gulf Air για τον τουρισμό της Κύπρου

Η Gulf Air υποστηρίζει την τουριστική οικονομία της Κύπρου από το 1976, παρέχοντας υπηρεσίες διασύνδεσης της χώρας με τη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος.

Μιλώντας στα εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας στη Λευκωσία, σημείωσε ότι «μετά από 37 χρόνια, η αεροπορική εταιρία εξακολουθεί να ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της οικονομίας».

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Gulf Air αναφέρει ότι στην τελετή έναρξης εργασιών της υπερσύγχρονης εγκατάστασης παρευρέθηκαν, εκτός από τον Υπουργό Συγκοινωνιών, και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ενέργειας Γεώργιος Λακκοτρύπης, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Gulf Air Yousif Saeed, καθώς και άλλα επιχειρηματικά στελέχη και εκπρόσωποι του Τύπου.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Gulf Air επισήμανε πως «ένα από τα σημεία της επιχειρηματικής στρατηγικής της Gulf Air είναι η έμφαση στη βελτιστοποίηση των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας», προσθέτοντας πως «η εξυπηρετική θέση των γραφείων είναι ένα παράδειγμα».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «τα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα γραφεία πωλήσεων βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας και σχεδιάστηκαν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών».

Σχετικά με την Gulf Air, η ανακοίνωση αναφέρει πως η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 και ως πρωτοπόρος αεροπορική εταιρία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στις διηπειρωτικές πτήσεις, η Gulf Air αποτελεί σήμερα ένα από τα ισχυρότερα εμπορικά ονόματα και μια υπολογίσιμη δύναμη στην παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία.

ΠΗΓΗ icyprus