ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός: «Ειδικός» παραμόρφωσε το πρόσωπο 38χρονης με μπότοξ

Λεμεσός: «Ειδικός» παραμόρφωσε το πρόσωπο 38χρονης με μπότοξ

Την ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου της με την εξάλειψη των ρυτίδων αναζήτησε 38χρονη από τη Ρουμανία, η οποία διαμένει στη Λεμεσό και προς τούτο κατέφυγε, μετά από συστάσεις σε «ειδικό» για να της κάνει μπότοξ.

Φαίνεται όμως ότι κάτι δεν πήγε καλά και αντί του ποθητού αποτελέσματος, η 38χρονη είδε το πρόσωπό της να παρουσιάζει σοβαρά δερματικά τουλάχιστον προβλήματα, οπότε, εκτιμώντας ότι έπεσε θύμα τσαρλατάνου, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" το περιστατικό, το οποίο επαναφέρει, για μια ακόμα φορά, στην επιφάνεια το ζήτημα των ειδικών που έχουν ως επαγγελματικό αντικείμενό τους τη λεγόμενη κοσμετολογία, συνέβη προχθές όταν η 38χρονη, μετά από προτροπή και κάποιων φιλενάδων της, επισκέφθηκε 37χρονο κομμωτή και σε χώρο του σπιτιού του, όπως αναφέρεται, υποβλήθηκε σε μπότοξ.

Μερικές όμως ώρες αργότερα, άρχισε να διαπιστώνει κάποια προβλήματα στο πρόσωπό της, οπότε ζήτησε τη βοήθεια και δερματολόγου, ο οποίος καταβάλλει προσπάθειες να αποτρέψει τα χειρότερα.

Μετά την καταγγελία της 38χρονης στην Αστυνομία, οι ανακριτές πήραν κατάθεση και από τον δερματολόγο ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει επισημάνει ότι το ενέσιμο υλικό που δέχτηκε στο πρόσωπο η παραπονούμενη, εδώ και μια δεκαετία είναι απαγορευμένο στην Κύπρο όπως και σε άλλες χώρες κι αυτό λόγω σοβαρών επιπλοκών που προκαλεί.

Η Αστυνομία έχει παραλάβει διάφορα τεκμήρια ενώ ο ίδιος σε κατάθεσή του έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς γύρω από το συμβάν. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε στον «Φ» ότι ο 37χρονος δεν συνελήφθη, αφού το υλικό της υπόθεσης θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για να δοθούν οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της.

Πηγή: Φιλελεύθερος