ΚΥΠΡΟΣ

Μαχαιρώματα σε κλάμπ της Λεμεσού

Μαχαιρώματα σε κλάμπ της Λεμεσού

Το «θαύμα» τους έκαναν και πάλι οι Λεμεσιανοί αφού για ασήμαντη αφορμή τράβηξαν μαχαίρια με αποτέλεσμα η λογομαχία να μετατραπεί σε μακελειό! Η λογομαχία άρχισε μεταξύ ενός 29χρονου και ενός 34χρονου με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μαχαιρώσει μπροστά σε κόσμο τον 29χρονο ΔΕΚΑ φορές, προκαλώντας πανικό στο club.

Ο άγριος καβγάς έγινε στις 4:50 το πρωί, σε club της τουριστικής περιοχής, μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων θαμώνων. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο Ελληνοκύπριοι, 29 και 34 ετών θέλησαν να λύσουν τις διαφορές που είχαν μεταξύ τους, βρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Τα αίματα άναψαν όταν ο 34χρονος, άρχισε να μαχαιρώνει τον 29χρονο σε διάφορα σημεία του σώματός του. Τρίτο πρόσωπο ,τραυματίστηκε στο δάκτυλο του χεριού, όταν μπήκε στη μέση με σκοπό να τους χωρίσει.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δέκα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, σε όλο το του σώμα. Ο Ελληνοκύπριος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην κλινική για προληπτικούς λόγους, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου, αφού σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα τραύματα είναι επιφανειακά. O 34χρονος έχει ήδη συλληφθεί.

ΠΗΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ