ΚΥΠΡΟΣ

Τουριστικοί φορείς στηρίζουν τις ΚΑ

Τουριστικοί φορείς στηρίζουν τις ΚΑ

Το μήνυμα ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι εδώ και θα κερδίσουν τη μάχη της επιβίωσης, ώστε να υπάρχουν και να εξυπηρετούν τον τόπο για πολλές ακόμη δεκαετίες, έστειλε χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος της εταιρείας Τώνης Αντωνίου με τη συμμετοχή τουριστικών φορέων και επιχειρηματικών οργανώσεων.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών στη Λευκωσία, παρέστησαν ηγετικά στελέχη των ΚΟΤ, ΣΤΕΚ, ΠΑΣΥΞΕ, ACTA και ΚΕΒΕ. Όπως δήλωσε ο κ. Αντωνίου μετά το πέρας της συνάντησης, σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας του ήταν η ενημέρωση των τουριστικών εταίρων της χώρας μας για τη σημερινή κατάσταση των Κυπριακών Αερογραμμών. Παράλληλα ζητήθηκε η στήριξη της εταιρείας με απώτερο στόχο να υποβοηθηθεί ο τουρισμός που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Κύπρος σήμερα.

«Εισπράξαμε θετικά μηνύματα και στήριξη, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, στέλλοντας το μήνυμα και προς τους Κύπριους πολίτες ότι «οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι εδώ».

«Με τη στήριξη της Κυβέρνησης», τόνισε, «το Διοικητικό Συμβούλιο κάνει ό,τι είναι δυνατό σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα για να αναδιοργανωθούν οι Κυπριακές Αερογραμμές, σε σημείο που να μπορούν να είναι ελκυστικές σε μελλοντικούς επενδυτές».

Υπογράμμισε, επίσης, με έμφαση ότι το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας ποσώς επηρεάζεται, είτε σε σχέση με την ασφάλεια είτε σε σχέση με την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

πηγη ΣΙΓΜΑ