ΚΥΠΡΟΣ

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει Φιλανθρωπικό Οργανισμό

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει Φιλανθρωπικό Οργανισμό

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε να ενισχύσει το έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού, “Βαγόνι Αγάπης”, καλύπτοντας το κόστος αγοράς ενός αυτοκινήτου για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Η αγορά πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Unicars Ltd, η οποία συνέβαλε στην πρωτοβουλία παρέχοντας το αυτοκίνητο σε μία ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, και με τη στήριξη της Alpha Insurance Ltd, η οποία προσέφερε δωρεάν ασφάλεια για ένα έτος.

Το “Βαγόνι Αγάπης” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές, στη Λευκωσία. Πρωταρχικό του μέλημα είναι να προσφέρει οικονομική, υλική και ηθική στήριξη σε άπορες οικογένειες.

Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013, στα γραφεία της Unicars Ltd, στη Λεωφόρο Λεμεσού, στη Λευκωσία, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank Cyprus Ltd κ. Γεώργιο Γεωργίου. Το αυτοκίνητο παρέλαβαν εκπρόσωποι του Οργανισμού “Βαγόνι Αγάπης”, παρουσία της Προέδρου της εταιρίας Unicars Ltd κυρίας Πανδώρας Τσεριώτη και του Γενικού Διευθυντού της Alpha Insurance Ltd κ. Ευάγγελου Αναστασιάδη.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ