ΚΥΠΡΟΣ

Πρώτο ετήσιο Φεστιβάλ Μπύρας στη Λεμεσό

Πρώτο ετήσιο Φεστιβάλ Μπύρας στη Λεμεσό

Μετά το κρασί, η Λεμεσός επιχειρεί να καθιερωθεί και για το Φεστιβάλ Μπύρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 26 με 28 Ιουλίου (17:00 - 00:00), στο χώρο στάθμευσης Εναερίου.

Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία, στην οποία λαμβάνουν μέρος όλες σχεδόν οι εταιρείες παρασκευής ή εισαγωγής μπύρας και την οποία ο Δήμος Λεμεσού έθεσε υπό την αιγίδα του, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της προσφοράς προς τους δημότες αλλά και τους ξένους επισκέπτες, με εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Μπύρας θα γίνουν την Παρασκευή 26 Ιουλίου, με την παρουσία των Μαζορέττων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη σχολή Μαχαλεκκίδη και την τραγουδίστρια Έλενα Αναγιωτού. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα υπάρχει και κατά τις επόμενες δυο μέρες, κατά τις οποίες θα εμφανιστούν οι "Ακουστικοί Επιβάτες, η μουσική σχολή Μαρίας Διαμαντίδου, το μουσικό σχήμα "Αυγερινός" και "Ντελίριο" και οι Ανδρέας Πρωτοπαπάς και Χάρης Νικολάου.

Για τις 15 περίπου διαφορετικές επωνυμίες μπύρας, οι οποίες θα προσφέρονται σε ποτήρια (pints), θα υπάρχει ενιαία τιμή 2,5 ευρώ, ενώ στο χώρο θα λειτουργούν περίπτερα με γρήγορο φαγητό.