ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: 56χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδερογροθιά

Κύπρος: 56χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδερογροθιά

Περίπου 2 χιλιάδες ευρώ μετρητά, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και ξυστά λαχεία συνολικής αξίας περίπου 700 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι, από 56χρονο ιδιοκτήτη αλυσίδας περιπτέρων στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.30 σήμερα το πρωί, 56χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας περιπτέρων επέστρεφε στο σπίτι του στην Αραδίππου, όταν δέχθηκε επίθεση από πίσω με σιδερογροθιά από δύο άγνωστα άτομα τα οποία στη συνέχεια του έριξαν στο πρόσωπο σπρέι με επιβλαβές αέριο.

Οι άγνωστοι κατάφεραν να αποσπάσουν από τον 56χρονο το χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια ο οποίος περιείχε δύο περίπου χιλιάδες ευρώ μετρητά, κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 500 ευρώ και ξυστά λαχεία αξίας 197 ευρώ.

Ο 56χρονος δεν κατάφερε να δώσει περιγραφή των ατόμων που του επιτέθηκαν στην Αστυνομία η οποία ωστόσο έχει ήδη συγκεντρώσει ορισμένα στοιχεία και προχωρεί προς εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας περιπτέρων διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

πηγη ikypros