ΚΥΠΡΟΣ

Απίστευτο: Τους έκλεψαν τα φακελάκια την ώρα του γάμου!

Απίστευτο: Τους έκλεψαν τα φακελάκια την ώρα του γάμου!

Έκλεψε το κουτί με τα φακελάκια του γάμου από χώρο δεξίωσης σε ξενοδοχείο της Λεμεσού!

Τη στιγμή που το ζευγάρι δεχόταν συγχαρητήρια κι ευχές στον κήπο πολυτελούς ξενοδοχείου της Αμαθούντας, εμφανίστηκε άγνωστος κλέφτης κι άρπαξε το κουτί, με τα «φακελάκια του γάμου».

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, τη στιγμή που ο κόσμος χαιρετούσε το ζεύγος. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές, απ’ το πίσω μέρος του βάθρου στο οποίο στέκονταν οι νεόνυμφοι, εμφανίστηκε άγνωστος που φορούσε μαύρο σκούφο και κάλυπτε με καλτσόν το πρόσωπό του, άρπαξε το ανεπιτήρητο κουτί με τα φακελάκια του γάμου κι έφυγε τρέχοντας προς τον παραλιακό πεζόδρομο.

Αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος περιέγραψαν στους αστυνομικούς πως αντιλήφθηκαν τον μεταμφιεσμένο «μακρυχέρη», αλλά δεν πρόλαβαν να τον εμποδίσουν, αφού ενεργούσε με γρήγορες κινήσεις, στη βάση του καλοστημένου σχεδίου του. Οι μαρτυρίες τους μιλούν για έναν άνδρα λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 περίπου.

Στην Αστυνομία Λεμεσού κλήθηκαν κάποια πρόσωπα, σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση, αλλά τίποτε το ενοχοποιητικό δεν προέκυψε σε βάρος τους. Οι παραπονούμενοι νεόνυμφοι, ηλικίας 39 και 30 χρόνων, σε κατάσταση σοκ, δεν ήταν σε θέση να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συνέβη, ούτε, έτσι κι αλλιώς βέβαια, να εκτιμήσουν το ποσό που περιείχαν τα φακελάκια τους.