ΚΥΠΡΟΣ

Αναβλήθηκαν οι απογευματινές επαφές της Τρόικας στη Κύπρο

Αναβλήθηκαν οι απογευματινές επαφές της Τρόικας στη Κύπρο

Αναβλήθηκαν οι επαφές των τεχνοκρατών της Τρόικας, που ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα.

Η Τρόικα ήταν προγραμματισμένο να συζητήσει στις 14:00 τις προοπτικές της αγοράς ακινήτων και ειδικότερα θέματα πωλήσεων, τιμών και προβλέψεων με τεχνοκράτες του ΥΠΟΙΚ και επαγγελματικούς συνδέσμους, όπως το Σύνδεσμο Επιχειρηματικών Ανάπτυξης Γης.

Επίσης στις 16:00 κλιμάκιο της Τρόικας ήταν προγραμματισμένο να έχει συνάντηση με τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής, ενώ άλλο κλιμάκιο της Τρόικα θα είχε συνάντηση με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου. Στις 17:00 οι Τροϊκανοί επρόκειτο να συναντηθούν με την ΕΤΥΚ.

Οι συναντήσεις αναμένεται να προγραμματιστούν εκ νέου για αύριο.

Εν τω μεταξύ, το πρωί, τεχνοκράτες της Τρόικας συναντήθηκαν στο γραφείο Προγραμματισμού, με αξιωματούχους του ΥΠΟΙΚ και συζήτησαν θέματα διαχείρισης δημοσίου χρέους. Σε άλλη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί, κλιμάκιο της Τρόικας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Προσέλκυσης Ξένων Επενδύσεων.

Άλλη ομάδα τεχνοκρατών της Τρόικα, συναντάται επίσης στο Γραφείο Προγραμματισμού με τεχνοκράτες του ΥΠΟΙΚ, της ΚΤΚ και της Στατιστικής Υπηρεσίας με τους οποίους θα συζητήσει μισθοδοτικές στατιστικές, ενώ την ίδια ώρα τεχνοκράτες της Τρόικα θα συναντηθεί με τον Επίτροπο Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, παρουσία τεχνοκρατών του ΥΠΟΙΚ.

ΠΗΓΗ ikypros