ΚΥΠΡΟΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία με θύμα Ελληνα φοιτητή

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία με θύμα Ελληνα φοιτητή

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία, με θύμα 18χρονο από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, στις 10.30 χθες βράδυ 18χρονος φοιτητής από την Ελλάδα οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην οδό Δημοκρίτου στην Παλλουριώτισσα με συνεπιβάτη επίσης 19χρονο φοιτητή από την Ελλάδα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Η μοτοσυκλέτα παρέκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε σε πεζοδρόμιο ανατράπηκε. Σύρθηκε στην άσφαλτο και προσέκρουσε στη δεξιά πλευρά οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από μηχανουργείο. Από τη βίαιη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο συνεπιβάτης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν νεκρός. Ο συνεπιβάτης κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

πηγη ΣΙΓΜΑ