ΚΥΠΡΟΣ

Συνεργασία Τράπεζας Κύπρου με BNP Paribas

Συνεργασία Τράπεζας Κύπρου με BNP Paribas

Σειρά καινοτόμων προϊόντων που αποτελούνται από οκτώ ανοικτού τύπου Αμοιβαία Κεφάλαια με επενδυτικό ορίζοντα που κυμαίνεται από το 2018 μέχρι το 2043, παρουσιάστηκαν σε σημερινή κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη της BNP Paribas Investment Partners και της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, αυτή η σειρά προϊόντων με την ονομασία BNP Paribas Plan Easy Future, τα οποία διαχειριστής είναι η THEAM, έρχεται να υποστηρίξει επενδυτές και τα σχέδια της ζωής τους, από την αγορά ενός ακινήτου, μέχρι την εκπαίδευση των παιδιών τους και τη συνταξιοδότηση.

Αναφέροντας ότι ο σημερινός επενδυτής έχει να επιλέξει μεταξύ προστασίας και απόδοσης διατρέχοντας τον κίνδυνο να μην κάνει την καλύτερη επιλογή, η Τράπεζα Κύπρου σημειώνει ότι η σειρά προϊόντων BNP Paribas Plan Easy Future συμφιλιώνει αυτούς τους δύο στόχους και η προστασία του κεφαλαίου είναι προσαρμόσιμη και ποικίλλει ανάλογα με τον επενδυτικό ορίζοντα και τα επιτόκια.

Αναφέρει επίσης ότι η δυναμική της επένδυσης προέρχεται από τη σημαντική έκθεση σε διαφοροποιημένες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε επίσης

Τρ. Κύπρου: Ξεκαθάρισμα των κακών δανείων σε τρία χρόνια