ΚΥΠΡΟΣ

Σύλληψη 23χρονου στην Πάφο για μεταφορά κοκαΐνης

Σύλληψη 23χρονου στην Πάφο για μεταφορά κοκαΐνης

Υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξιχνίασε η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, προχωρώντας στη σύλληψη 23χρονου από τη Ρουμανία που μετέφερε μέσα στο σώμα του 970 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 11:30 χθες το μεσημέρι αφίχθη στο Διεθνή Αερολιμένα Πάφου πτήση προερχόμενη από τις Βρυξέλλες, στην οποία όπως διαπιστώθηκε επέβαινε ένα πρόσωπο ηλικίας 23 ετών από τη Ρουμανία, που θεωρείτο ύποπτο για κατοχή ναρκωτικών.

Ύστερα από τελωνειακό έλεγχο που ακολούθησε από λειτουργό του Τελωνείου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε παράνομο στην κατοχή του.

Ακολούθως κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης, ο 23χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και σε ακτινολογικό έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε πιθανή ύπαρξη ξένου αντικειμένου στο σώμα του ανακρινόμενου που - όπως διαπιστώθηκε - στη συνέχεια επρόκειτο για ποσότητα κοκαΐνης.

Μέλη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη του 23χρονου για παράνομη κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ sigmalive.com

Διαβάστε επίσης

Υπό κράτηση δύο Κύπριοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκων

Ρoή Ειδήσεων