ΚΥΠΡΟΣ

Τέλος εποχής για τη Λαϊκή Τράπεζα

Τέλος εποχής για τη Λαϊκή Τράπεζα

Επιτυχής ήταν η απορρόφηση του δικτύου των πελατών της από την Τράπεζα Κύπρου, ως αποτέλεσμα των αποφάσεων του Eurogroup το Μάρτιο του 2013.

Η μεταφορά των λογαριασμών των πελατών της Λαϊκής στην Τράπεζα Κύπρου έχει ολοκληρωθεί και από σήμερα το πελατολόγιο των δυο Τραπεζών θα βρίσκεται κάτω από ένα κοινό ηλεκτρονικό σύστημα.

Στο ηλεκτρονικό σύστημα της Τράπεζας Κύπρου έχουν προστεθεί ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες δεδομένα πελατών της πρώην Λαϊκής.

Η διαδικασία ενοποίησης των συστημάτων των δύο Τραπεζών, η οποία επιτεύχθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο, αναμένεται να επιφέρει πλέον οριστικά την ομαλοποίηση της λειτουργίας του νέου τραπεζικού σχήματος.

Από σήμερα καταργούνται οι ρυθμίσεις, που είχαν γίνει στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου, η οποία στο εξής θα εξυπηρετεί, χωρίς διαχωρισμό, όλους τους πελάτες της.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή λειτουργικών εργασιών της Τράπεζας Κύπρου, Άριστο Στυλιανού, οι πελάτες του Οργανισμού μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κανονικά, χωρίς οποιαδήποτε ειδική διευθέτηση, τόσο τις μηχανές αυτόματης ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ, όσο και το ηλεκτρονικό σύστημα 1bank.

Ο κ. Στυλιανού διαβεβαίωσε πως η Τράπεζα Κύπρου είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τη σημερινή μέρα.

Σε περίπτωση, που προκύψει κάποιο πρόβλημα, είπε, ο Οργανισμός είναι σε θέση να το διαχειριστεί, χωρίς να επηρεαστεί καθ' οιονδήποτε τρόπο η εξυπηρέτηση των πελατών.

Χάρης Πουαγκαρέ: Κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση πελατών

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Χάρης Πουαγκαρέ, δήλωσε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα ότι από σήμερα η Τράπεζα Κύπρου θα εξυπηρετεί στα ταμεία, χωρίς διαχωρισμό, όλους τους πελάτες, ενώ ενιαίες είναι πλέον και οι μηχανές αυτόματης ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ.

Οι πελάτες της πρώην Λαϊκής μπορούν επίσης να εισέλθουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της Τράπεζας Κύπρου, όπου με τη χορήγηση νέου κωδικού μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται κανονικά.

Η αντικατάσταση των καρτών της πρώην Λαϊκής θα αρχίσει σταδιακά και αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης

Συνομιλίες με άραβες ηγέτες είχε ο Νίκος Αναστασιάδης