ΚΥΠΡΟΣ

Αγ. Νάπα: Καταγγελίες για αισχροκέρδεια

Αγ. Νάπα: Καταγγελίες για αισχροκέρδεια

Εκκληση προς το Σύνδεσμο Καταναλωτών και οποιοδήποτε άλλο φορέα να προβαίνουν σε επιβεβαιωτικό έλεγχο προτού προβούν σε οποιεσδήποτε καταγγελίες στα Μ.Μ.Ε αναφορικά με τις τιμές διαφόρων προϊόντων σε περίπτερα και άλλες επιχειρήσεις, απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες του εκπροσώπου του Συνδέσμου Καταναλωτών Λουκά Αριστοδήμου ότι επιχείρηση στην Αγία Νάπα πωλούσε το μικρό μπουκάλι με νερό των 50ml στην τιμή των 4,50 ευρώ, ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος αναφέρει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, έχουν προβεί σε έλεγχο στο συγκεκριμένο υποστατικό και διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση, προσθέτει η ανακοίνωση «το μικρό μπουκάλι νερού πωλείται προς €0.50 και το μεγάλο €0.70. Γινόμαστε για πολλοστή φορά δέκτες δυσφημιστικών σχολίων στα Μ.Μ.Ε και καλούμε το Σύνδεσμο καταναλωτών και οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο ή φορέα ή ακόμη και μεμονωμένα άτομα πριν κάνουν δημόσια τις καταγγελίες τους να προβαίνουν στον απαραίτητο έλεγχο και στη διασταύρωση των καταγγελιών» είπε.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση «παραμένει στην διάθεση όλων όσοι εντοπίζουν κρούσματα αισχροκέρδειας για να βοηθήσει στην διασταύρωση των πληροφοριών».

Πηγή ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης

Bloomberg: Το εμπάργκο στη Ρωσία απειλεί τουρισμό και γεωργία