Άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Newsroom Newsroom

Άσκηση ετοιμότητας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Στις 4 Δεκεμβρίου 2014 το αεροδρόμιο της Λάρνακας θα τεστάρει την ετοιμότητα του προσωπικού του σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης!

Την ετοιμότητα του προσωπικού τους σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης στα αεροδρόμιά της θέλει να τσεκάρει η Hermes Airports και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί σχετική άσκηση.

Η επιχείρηση σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα διεξαχθεί σε συνεννόηση και συντονισμό με το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, την Αστυνομία Αεροδρομίου Λάρνακας και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Στην άσκηση θα έχουν ενεργή συμμετοχή η Πολιτική Αεροπορία, η Διεύθυνση Ασφαλείας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ), ο Κλάδος Πυροτεχνουργών Αρχηγείου, ο Κλάδος Σκύλων (Κ9), η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αεροδρομίου Λάρνακας, ο Πύργος Ελέγχου, οι Κυπριακές Αερογραμμές, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, οι Εταιρείες παροχής Επίγειας Εξυπηρέτησης (Swissport και LGS Handling), η CTC-ARI, Cyprus Airports Food & Beverage, S&L και εθελοντές.

Όπως αναφέρει η Hermes αυτό θα συμβεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και του τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved