ΚΥΠΡΟΣ

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργος

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργος

O Σάββας Βέργας, υπέβαλε την παραίτησή του μέσω επιστολής του στον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.

O Yπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε την παραίτηση Βέργα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι στις 11 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Δημάρχου Πάφου

Η επιστολή παραίτησης του, κοινοποιήθηκε ήδη και στον δημαρχεύοντα και τον Δημοτικό Γραμματέα Πάφου. Στην επιστολή του, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους παραιτείται και υποστηρίζει ότι θα δώσει μάχη για να υπερασπιστεί και να αποδείξει την αθωότητά του ενώπιον των δικαστηρίων. Όπως επίσης αναφέρει παραιτείται των καθηκόντων του προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις και τις συνεχιζόμενες έρευνες.

Ο κ. Βέργας, στην επιστολή του, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει την έντονη θέση και πεποίθηση για την απόρριψη των κατηγοριών, καθώς και τη δεδηλωμένη και σταθερή θέση να αγωνιστεί μέχρι τέλους για απόδειξη της αθωότητας του.

Tαυτόχρονα όπως αναφέρει πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν άμεσα εκείνες οι ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πλήρη εξομάλυνση του τεταμένου κλίματος.

Επισημαίνει επίσης ότι απο την πρώτη στιγμή δήλωσε την άρνηση αποδοχής της όποιας ποινικής ευθύνης αλλά και εμπλοκής στις κατηγορίες που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Πιστεύει ακόμη πως η μόνη ενέργεια που απομένει πλέον από μέρους του για εξομάλυνση του τεταμένου κλίματος, είναι η υποβολή της παραίτησης του.

ΠΗΓΗ sigmalive.com

Σχετικές ειδήσεις