Στο χειρουργείο ο Νίκος Αναστασιάδης

Newsbomb

Στο χειρουργείο εισήλθε λίγο μετά τις 17:00 (ώρα κύπρου) ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης έγραψε: "Μόλις ξεκίνησε η χειρουργική επέμβαση του Προέδρου Αναστασιάδη. Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά. Γερός και δυνατός Πρόεδρε".

Σύμφωνα με τους γιατρούς η συνολική διάρκεια της επέμβασης, η οποία διενεργείται στο νοσοκομείο Mount Sinai του Μανχάταν, θα διαρκέσει από 3 έως 6 ώρες.

Την επέμβαση διενεργεί ο καρδιοχειρουργός Ντέιβιντ Άνταμς, επικεφαλής του τμήματος καρδιοχειρουργικής του νοσοκομείου, ο οποίος θεωρείται από τους πρωτοπόρους ερευνητές στη μέθοδο επισκευής της μιτροειδούς βαλβίδας και ο συνεφευρέτης της νέας μεθόδου δακτυλιοπλαστικής μιτροειδούς βαλβίδας, που χαρακτηρίζεται ως «ελάχιστα επεμβατική».

Στο πλευρό του Προέδρου βρίσκονται η σύζυγός του Άντρη και οι δύο κόρες του, καθώς επίσης και οι θεράποντες ιατροί του, Σάββας Καδής και Μαρίνος Σωτηρίου.

ΠΗΓΗ www.sigmalive.com

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved