ΚΥΠΡΟΣ

Θρίλερ με τον 43χρονο Ελληνοκύπριο που πυροβόλησε τη πρώην σύζυγό του

Θρίλερ με τον 43χρονο Ελληνοκύπριο που πυροβόλησε τη πρώην σύζυγό του

Έτοιμος να παραδοθεί στην αστυνομία, δηλώνει μέσω της δικηγόρου του ο 43 χρονος, ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος σε μπυραρία.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο 43χρονος φοβάται την εναντίον του ποινική δίωξη και απαιτεί όπως η υπόθεση του εξεταστεί άμεσα από τη Νομική Υπηρεσία και να τύχει δίκαιου χειρισμού. Όπως είπε η δικηγόρος του, μετά από όσα λέχθησαν στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ, ο πελάτης της θα παραδοθεί. «Ελπίζω να ικανοποιηθήκαν οι απαιτήσεις του και να παραδοθεί», είπε η δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ στην Ορόκλινη με τον 43 χρονο Ελληνοκύπριο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τη Μολδαβή πρώην σύζυγό το, συνεχίζεται για δεύτερη μέρα. Ο δράστης παραμένει ταμπουρωμένος στην μπιραρία που διατηρεί, στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας φωνάζει ότι δεν θέλει να πάει φυλακή.

Συγκεκριμένα, η Μολδαβή συνοδευόμενη από δύο φίλες της επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στη μπιραρία του για να συζητήσουν θέμα διατροφής για το 15μηνο παιδί τους. Μετά από έντονη λογομαχία ο 43χρονος εξεμάνη, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα τραυμάτισε ελαφρώς την πρώην σύζυγό του η οποία δέχτηκε σφαιρίδια στην ωμοπλάτη και στο στήθος.

Η γυναίκα με τη συνοδεία των δύο φιλενάδων της, μετέβη στον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης και κατήγγειλε το γεγονός, ενώ ο πρώην σύζυγος της κλειδώθηκε στην μπυραρία του, απειλώντας να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από την αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε εκκένωση όλων των κτηρίων που βρίσκονται πλησίον της μπυραρίας.

Γύρω στο μεσημέρι και ενώ ο 43χρονος δήλωνε ανένδοτος φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή ο κλοιός γύρω από την μπιραρία έσφιξε με την συμμετοχή και μελών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες δεν κατάφερε να πείσει τον 43χρονο να παραδοθεί. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 43 χρονος για μεγάλη χρονική περίοδο τελούσε χθες σε κατάσταση μέθης.

Πηγη ΣΙΓΜΑ

Σχετικές ειδήσεις