ΚΥΠΡΟΣ

Ο Αναστασιάδης θα χειριστεί τα τεκταινόμενα στην ΚΤΚ

Ο Αναστασιάδης θα χειριστεί τα τεκταινόμενα στην ΚΤΚ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εξετάσει περαιτέρω χειρισμούς για αποκατάσταση της αξιοπιστίας και του κύρους των θεσμών, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τα όσα διαμείφθηκαν σήμερα 12 Μαρτίου 2015 στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Η Κυβέρνηση, είπε, παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντρικής Τράπεζας. «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα τεκταινόμενα στο χώρο της Κεντρικής Τράπεζας σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη και καθοριστική για την πορεία της κυπριακής οικονομίας για οριστική έξοδο στις διεθνείς αγορές και για αποκατάσταση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μας.

Θα πρέπει πλέον όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουν τον κυπριακό λαό περιφρουρώντας τις θυσίες του.

Την ίδια ώρα τα όσα ακούγονται ή διαρρέουν ως φήμες θα πρέπει να τύχουν άμεσης διερεύνησης και εις βάθος, από τις ανεξάρτητες Αρχές της Δημοκρατίας, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να προστατευτούν οι θεσμοί.,

Καθίσταται πλέον εκ τω ων ουκ άνευ υποχρέωση όσων εκπροσωπούν θεσμούς που υπηρετούν σημαντικές πτυχές της οικονομίας μας, να αναλάβουν τα ευθύνες τους.

Ρoή Ειδήσεων