ΚΥΠΡΟΣ

Πασχαλινό μήνυμα Αναστασιάδη: Η κρίση θα περάσει σύντομα

Πασχαλινό μήνυμα Αναστασιάδη: Η κρίση θα περάσει σύντομα

Τη βεβαιότητα ότι η κρίση θα περάσει σύντομα και ανεπιστρεπτί εξέφρασε ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης σε γραπτή δήλωσή του με την ευκαιρία του Πάσχα.

«Έχουμε γυρίσει σελίδα και μια νέα περίοδος προοπτικής και προόδου διαμορφώνει το μέλλον της πατρίδας μας", ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.

Την ίδια στιγμή τόνισε πως «με ενότητα και τη μέγιστη συναίνεση και συνεργασία όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, των κοινωνικών εταίρων και πάνω από όλα του κυπριακού λαού μπορούμε να πετύχουμε πολλά, με μοναδικό πάντοτε γνώμονα το καλό του λαού και της πατρίδας μας».

Ανέφερε επίσης πως το μήνυμα της Ανάστασης «μας γεμίζει με αισθήματα προσδοκίας και ενδυναμώνει την πίστη μας στον αγώνα του κυπριακού λαού για επίτευξη μιας λύσης στο εθνικό μας πρόβλημα».

Στόχος, είπε, είναι μια λύση που να είναι βιώσιμη και λειτουργική και θα διανοίξει τις προοπτικές για ένα ευήμερο μέλλον για όλους τους Κυπρίους, Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους, Μαρωνίτες, Αρμένιους και Λατίνους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κυπριακό λαό όπως η Ανάσταση του Κυρίου αποτελέσει την αρχή του τέλους στη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σχετικές ειδήσεις