ΚΥΠΡΟΣ

Φρικτό έγκλημα 39χρονου στη Κύπρο- Τον σκότωσαν και μετά τον έκαψαν

Φρικτό έγκλημα 39χρονου στη Κύπρο- Τον σκότωσαν και μετά τον έκαψαν

Με δύο σφαίρες δολοφονήθηκε ο άνδρας, που βρέθηκετο βράδυ του Σαββάτου (16/5/2015) απανθρακωμένος στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του κοντά στην αερογέφυρα κοντά στην έξοδο Ξυλοφάγου στη Κύπρο.

Πίσω απο το απανθρακωμένο πτώμα, φαίνεται ότι κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η αστυνομία των Βάσεων διερευνά φόνο εκ προμελέτης.

Πιστεύεται ότι το θύμα είναι ο 39χρονος, Μιχάλης Αναστασίου, γνωστός ως Σιάλος, γνωστό πρόσωπο στον κόσμο της νύχτας, ο οποίος αποτέλεσε στόχο εγκληματικής ενέργειας και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ωστόσο, επισήμως δεν έχουν δοθεί στοιχεία για την ταυτότητά του, καθώς αναμένεται να διενεργηθεί εξέταση DNA για να διαπιστωθεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, σε ποιον ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα.

Η μεταθανάτια εξέταση στη σορό επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν το θύμα να έχει εκτελεστεί, πριν τεθεί φωτιά στο αυτοκίνητο.

Η ιατροδικαστής από την Ελλάδα, Χαρά Σπηλιοπούλου, συνεργάτης των Βρετανικών Βάσεων, διενήργησε την νεκροψία και αποφάνθηκε ότι το θύμα πυροβολήθηκε. Από τη σορό λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν κατά πόσο ο θάνατος του θύματος προηγήθηκε της πυρπόλησης του οχήματος.

Η μεταθανάτια εξέταση κατέδειξε, επίσης, ότι το η δολοφονία διαπράχθηκε στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.

Σήμερα αναμένεται η λήψη καταθέσεων για διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ sigmalive.com