ΚΥΠΡΟΣ

Δημοψήφισμα-Ομήρου: Μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό

Δημοψήφισμα-Ομήρου: Μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό

Μήνυμα ολόθερμης αδελφικής συμπαράστασης στον ελληνικό λαό έστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.Σε αναφορά του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Ομήρου είπε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων επιθυμεί σήμερα να εκφράσει την ολόψυχη και απόλυτη συμπαράστασή της στα όσα τραγικά γεγονότα εκτυλίσσονται στην Ελλάδα.

"Μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα πρέπει να προβούν σε εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα οδηγήσουν θεσμούς και ελληνική κυβέρνηση σε ένα έντιμο συμβιβασμό, ο οποίος θα αποκαταστήσει τη σταθερότητα στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρωζώνη" είπε.

Πρόσθεσε ότι "απευθύνουμε σήμερα έκκληση για εξεύρεση μίας αμοιβαία επωφελούς λύσης στο ζήτημα, η οποία να διασφαλίζει την ενότητα της Ευρωζώνης, τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, την κοινωνική συνοχή και να δίνει δυνατότητες επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, θέτοντάς την σε τροχιά ανάπτυξης".

"Αυτή τη δύσκολη ώρα οι σκέψεις μας είναι με τον σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Του απευθύνουμε μήνυμα ολόθερμης αδελφικής συμπαράστασης" κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων