ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: Καταζητείται 46χρονη υπάλληλος για υπεξαίρεση

Λάρνακα: Καταζητείται 46χρονη υπάλληλος για υπεξαίρεση

Ενταλμα σύλληψης εξέδωσε η αστυνομία της Κύπρος για γυναίκα 46 χρόνων, από τη Δρομολαξιά, υπάλληλο του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου – Λάρνακας, η οποία θεωρείται ύποπτη για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού που υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες (18/8/2015) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από τον εσωτερικό Ελεγκτή του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου-Λάρνακας, ότι ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο ταμείο γυναίκας υπαλλήλου του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου-Λάρνακας, που εργάζεται στο υποκατάστημα της Δρομολαξιάς, υπήρχε έλλειμμα 82,585 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, διενεργήθηκε εσωτερικός έλεγχος στα ταμεία δύο άλλων υπαλλήλων του ίδιου Συνεργατικού Ταμιευτηρίου και εντοπίστηκε έλλειμμα 9,090 και 9,878 ευρώ αντίστοιχα. Συνολικά το ποσό που λείπει από τα τρία ταμεία υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Η 46χρονη γυναίκα, που είναι κάτοικος Δρομολαξιάς, παραδέχθηκε στους εργοδότες της ότι η ίδια οικειοποιήθηκε τα χρήματα τόσο από το δικό της όσο και από τα άλλα δύο ταμεία, αφού λόγω της θέσης της, υπεύθυνη των ταμείων, είχε στην κατοχή της κλειδί για όλα τα ταμεία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου.

Μετά την καταγγελία, το ΤΑΕ Λάρνακας έχει εκδώσει δικαστικό ένταλμα σύλληψης της γυναίκας και καταζητείται.

Σχετικές ειδήσεις