ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός: Συνελήφθη 25χρονη για πορνεία

Λεμεσός: Συνελήφθη 25χρονη για πορνεία

Στη σύλληψη μιας 25χρονης προχώρησε η Αστυνομία, μετά από πληροφορίες ότι διατηρούσε οίκο ανοχής, με τη βοήθεια άγνωστης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού , παρακολουθούσαν διαμέρισμα, για το οποίο είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα έρευνας.

Οι αστυνομικοί είδαν άντρα να εισέρχεται στο διαμέρισμα, ενώ κατά την έξοδό του, τα μέλη του ΟΠΕ εισήλθαν στο χώρο, για διεξαγωγή της έρευνας.

Εντός του διαμερίσματος βρισκόταν η 25χρονη, ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια αριθμός προφυλακτικών, σεξουαλικών βοηθημάτων και κινητών τηλεφώνων, καθώς και το χρηματικό ποσό των €135.

Εναντίον της 25χρονης, η οποία έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για παρόμοια υπόθεση, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης αναζητούνται τα στοιχεία δεύτερης κοπέλας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες λειτουργούσε ως μεσάζων και παρέπεμπε, μέσω τηλεφώνου, τους πελάτες στο διαμέρισμα της 25χρονης.

πηγη ikypros.com

Σχετικές ειδήσεις