ΚΥΠΡΟΣ

Ροζ σκάνδαλο: Οι γυμνές φωτογραφίες γιατρού και ο σάλος σε Κρατικό Νοσοκομείο

Ροζ σκάνδαλο: Οι γυμνές φωτογραφίες γιατρού και ο σάλος σε Κρατικό Νοσοκομείο

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η πρωτοφανής υπόθεση με «πρωταγωνιστή» έναν γιατρό από την Κύπρο, ο οποίος φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε νεαρές ασθενείς του.

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, οι «ροζ» φωτογραφίες συνοδεύονταν από γραπτά μηνύματα με περιεχόμενο ανάλογου ύφους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η υπόθεση ήρθε στο φως όταν οι φωτογραφίες περιήλθαν στην αντίληψη του συντρόφου νεαρής κοπέλας. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πριν από λίγο καιρό νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε με το σύντροφό της Κρατικό Νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας. Ο νεαρός γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό, αφού έδειξε ενδιαφέρον για το πρόβλημα της νεαρής, της έδωσε και το τηλέφωνό του για να τον ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, ο γιατρός, ο οποίος τάχα έδειχνε ενδιαφέρον για την υγεία της γυναίκας, άρχισε να αποστέλλει φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν γυμνός στο μπάνιο αλλά και στο κρεβάτι, έχοντας σκεπάσει με σεντόνι τα «άκρως απαραίτητα».

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα περιέπεσαν σε γνώση του συντρόφου της ασθενούς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ακολούθησε επικοινωνία με τον γιατρό ο οποίος αρχικά επιχείρησε να αρνηθεί το περιστατικό.

Η υπόθεση αναμένεται να καταλήξει στη διεύθυνση του νοσοκομείου και στο υπουργείο Υγείας, καθώς προκύπτει θέμα παραβίασης της ιατρικής δεοντολογίας.

Σχετικές ειδήσεις