ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: Μαχαίρωσαν 30χρονο

Λάρνακα: Μαχαίρωσαν 30χρονο

Επίθεση με μικρό μαχαίρι στο στήθος, από άγνωστο, δέχθηκε άνδρας ηλικίας 30 χρόνων, ενώ περπατούσε σήμερα τα ξημερώματα, στη Λάρνακα, καθ' οδόν προς το σπίτι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02:40 σήμερα τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο στην οδό Σταύρου Ποσκώτη, στη Λάρνακα. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης που εντόπισαν ένα άτομο να βρίσκεται τραυματισμένο και πεσμένο στο έδαφος.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών. Οι επί καθήκοντι ιατροί του Νοσοκομείου εξέτασαν τον 30χρονο Ρουμάνο και διαπίστωσαν ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο νεαρός κρατήθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός ήταν σε κατάσταση μέθης. Όπως ο ίδιος ανέφερε, ενώ περπατούσε μόνος στο δρόμο καθ' οδόν προς το σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο που τον τραυμάτισε με μικρό μαχαίρι στο στήθος.

Λόγω της μέθης, ο 30χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει στην Αστυνομία περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν, ούτε να περιγράψει το δράστη και να προσδιορίσει το σημείο στο οποίο δέχθηκε την επίθεση.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις