ΚΥΠΡΟΣ

Επίθεση στο Παρίσι: Δεν υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα τρομοκρατίας

Επίθεση στο Παρίσι: Δεν υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα τρομοκρατίας

Δεν υπάρχει Κύπριος ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία καταδικάζονται απερίφραστα οι χθεσινές αποτρόπαιες τρομοκρατικές ενέργειες.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές της Γαλλίας και την κυπριακή κοινότητα στο Παρίσι για σκοπούς εξακρίβωσης της υπηκοότητας των θυμάτων και τραυματιών.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, από τις Γαλλικές Αρχές, δεν προκύπτει ότι υπάρχει Κύπριος πολίτης ανάμεσα στα θύματα ή τους τραυματίες.

Παράλληλα, το Υπουργείο ανακοινώνει ότι το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων έχει ενεργοποιηθεί για παρακολούθηση της κατάστασης και άμεσα ενδιαφερόμενοι πολίτες που γνωρίζουν για παρουσία οικείων τους στο Παρίσι, αυτήν την περίοδο, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τον Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών στο τηλέφωνο: +357 99 660129 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dutyofficer@mfa.gov.cy.

πηγη ikypros.com