ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός: Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο λιμάνι

Λεμεσός: Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο λιμάνι

Τίποτα που να υποδηλώνει την ύπαρξη κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού δεν εντοπίστηκε στο λιμάνι Λεμεσού, μετά το πρωινό τηλεφώνημα αγνώστου στην τροχαία Λεμεσού, ο οποίος ανέφερε μιλώντας σπαστά αγγλικά, πως θα σημειωθεί έκρηξη τις επόμενες μέρες.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, μέλη της Αστυνομίας, της Λιμενικής καθώς και πυροτεχνουργοί, με τη βοήθεια των εκπαιδευμένων σκύλων για ανεύρεση εκρηκτικών, πραγματοποίησαν έρευνες σε διάφορα σημεία του λιμανιού, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Παράλληλα, συνέχισε, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για λόγους συντονισμού, όπου ενημερώθηκαν σχετικά Αρχή Λιμένων και Τμήμα Τελωνείων.

Η κατάσταση παρακολουθείται, είπε ο κ. Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας σε λιμάνια και αεροδρόμια της Δημοκρατίας κινούνται στη βάση των πρόσφατων αποφάσεων που λήφθηκαν μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Παρίσι.

Σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο που τηλεφώνησε, ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως γίνονται εξετάσεις από το ΤΑΕ Λεμεσού, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις