ΚΥΠΡΟΣ

Αεροπειρατεία Κύπρος: Ποιος είναι ο Βρετανός που έβγαλε selfie… με τον αεροπειρατή

Αεροπειρατεία Κύπρος: Ποιος είναι ο Βρετανός που έβγαλε selfie… με τον αεροπειρατή

Βρετανός όμηρος ζήτησε από τον Αιγύπτιο αεροπειρατή να φωτογραφηθούν μαζί, κάτι που ο τελευταίος δέχθηκε αμέσως... την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε την υπόθεση της αεροπειρατείας στην Κύπρο με κομμένη την ανάσα.

Ο26χρονος Βρετανός Ben Innes που βρισκόταν στο αεροπλάνο της Egypt Air, την ώρα που ο 59χρονος eif Eldin Mustafa πραγματοποιούσε αεροπειρατεία, αντί να ανησυχεί για την ζωή τους... πόζαρε χαμογελαστός μαζί με τον αεροπειρατή για selfies, τις οποίες έστελνε στους φίλους του στην Αγγλία.

Ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του αυτή και αποκάλυψε πως ήταν οι καλύτερες selfies που έχει βγάλει στη ζωή του.

«Το έκανα για να δω από πιο κοντά την ζώνη με τα εκρηκτικά που ισχυριζόταν πως φορούσε ο αεροπειρατής», είπε και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα πως αν η βόμβα ήταν αληθινή, δεν είχα και τίποτα να χάσω».

«Ξέρεις ότι το αγόρι δίπλα μου δεν αστειεύεται. Δες τις ειδήσεις φίλε», έγραφε κάτω από τη φωτογραφία ο τολμηρός 26χρονος!

selfei aeropeiratis

«Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος γιατί το έκανα αυτό. Προσπαθούσα να μείνω απλά σε μια εύθυμη κατάσταση», είπε στη συνέχεια και σημείωσε: «έβαλα ένα από τα μέλη του πληρώματος να μεταφράσουν για εμένα γιατί δεν μιλάω αιγυπτιακά και να τον ρωτήσουν αν μπορούσα να βγάλω μια selfie μαζί του. Είπε "ΟΚ", έτσι στάθηκα δίπλα του και χαμογέλασα για την κάμερα, ενώ η αεροσυνοδός μάς έβγαζε φωτογραφία. Ήταν η καλύτερη selfie».

Σχετικές ειδήσεις