ΚΥΠΡΟΣ

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή για το άγριο έγκλημα του ζευγαριού στην Κύπρο

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή για το άγριο έγκλημα του ζευγαριού στην Κύπρο

Δολοφονία | Κύπρος:Τους βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά τους τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/04) - Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι - Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή -Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος τους

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Κύπρο.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και έδειξε ότι το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, ο άνδρας φέρει 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα φέρει 10 τραύματα στο λαιμό και το θώρακα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Νεκροί, όπως μεταδίδει το newsbomb.com.cy, βρέθηκαν ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγος του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Μόνος μάρτυρας του φονικού είναι ο 15χρονος υιοθετημένος γιος της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής Κύπρου, ο 15χρονος ανακρίνεται εδώ και πολλές ώρες.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο ανήλικος αρχικά κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν από άγνωστους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι.

3

Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν δείχνουν καμία παραβίαση των εισόδων του σπιτιού.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το σοκαριστικό έγκλημα στο newsbomb.com.cy

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας. Ο άνδρας και η σύζυγός του βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο κρεβάτι τους, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 15χρονος γιος τους, που, όπως είπε στους αστυνομικούς, κατάφερε να διαφύγει, έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ζήτησε βοήθεια. Το παιδί είπε ότι οι κουκουλοφόροι του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό και τον άφησαν να φύγει.

Η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

kypros

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία.

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία «προτρέπει όλα τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όσον αφορά στη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση».

Πληροφορίες για ένταση στο σπίτι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής Κύπρου», συνάδελφοι των θυμάτων αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση.

Πρόσφατα ο 15χρονος γιος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 15χρονος έμαθε για την υιοθεσία από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.

Τέλος, ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η Αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό κληρονόμο τους.

Σχετικές ειδήσεις