Καταιγιστικές εξελίξεις: Βρέθηκε το φονικό όπλο του άγριου εγκλήματος στην Κύπρο

Καταιγιστικές εξελίξεις: Βρέθηκε το φονικό όπλο του άγριου εγκλήματος στην Κύπρο

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό στον Στρόβολο, καθώς σύμφωνα με τον «Πολίτη» ο 33χρονος παραδέχτηκε, κατά την πολύωρη ανάκρισή του, την εμπλοκή του στη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου και υπέδειξε το φονικό όπλο.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, το απόγευμα της Παρασκευής η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, εντόπισε τόσα τα ρούχα που φορούσε το βράδυ του εγκλήματος όσο και το φονικό μαχαίρι, το οποίο ήταν θαμμένο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία.

dolofonos

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για το έγκλημα

Ο 33χρονος κατονόμασε επίσης ένα πρόσωπο που φέρεται να είναι ο κουκουλοφόρος που εισήλθε στην οικία της οδού Ζαλόγγου φορώντας κουκούλα τη νύχτα του διπλού φόνου. Όπως αναφέρει ο «Πολίτης» η ανάκριση του 33χρονου ξεκίνησε στις 15.00 και τελείωσε λίγο μετά τις 20.00, ενώ αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε.

Αναγνώρισε τον 33χρονο ο 15χρονος γιος

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο «Πολίτης» ο 15χρονος γιος σε αναγνωριστική παράταξη, που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (27/04), αναγνώρισε τον 33χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας.Το νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.

gfer

Πηγή φωτογραφίας: alphatv

Χθες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης, είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό τού είπε πως έχει έναν γιο και γι' αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.

Πάντως έγκυροι νομικοί κύκλοι που μίλησαν στον «Π» τόνισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.

fonikoexelixeis1