ΚΥΠΡΟΣ

Διπλό φονικό Κύπρος: «Έσπασε» και ο αδερφός του δολοφόνου - Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Διπλό φονικό Κύπρος: «Έσπασε» και ο αδερφός του δολοφόνου - Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Μέσα σε μια μοτοσυκλέτα έκρυψε τα παπούτσια και το σάλι που φορούσε ο 22χρονος Λευτέρης Σολωμός το βράδυ του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο, ενώ τα ρούχα τα είχε πετάξει σε κάλαθο σκουπιδιών στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου και δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο αδερφός του Λοΐζου Τζιωνή, που ομολόγησε πως είναι τόσο ο ηθικός, όσο και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής ληστείας, με θύματα τον 60χρονο μαθηματικό Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου στη Λευκωσία, «έσπασε» αποκαλύπτοντας στους αστυνομικούς νέες λεπτομέρειες για τη νύχτα του διπλού φονικού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε μάλιστα σήμερα την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για τη διπλή δολοφονία της 19ης Απριλίου του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

Ο Σολωμός, σύμφωνα με την Αστυνομία, παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που μετέβη στην οικία των θυμάτων με τον 33χρονο δράστη και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εισήλθε στο σπίτι, ότι δηλαδή μπήκε από την κουζίνα, αφού του άνοιξε ο 33χρονος ύποπτος και ακολούθως ότι ανέβηκε μαζί του στο δωμάτιο των θυμάτων, όπου αντίκρισε τα θύματα, που ήταν ήδη νεκρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις