ΚΥΠΡΟΣ

Έγκλημα στα Κατεχόμενα: Ξαναμαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της όταν κατάλαβε ότι ζούσε ακόμα

Έγκλημα στα Κατεχόμενα: Ξαναμαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της όταν κατάλαβε ότι ζούσε ακόμα

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε από το «επαρχιακό δικαστήριο» στην κατεχόμενηΛευκωσία, η 36χρονη Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί, για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της Ερτζιάν Καγιά, στο διαμέρισμά τους στο Κιόνελι.

Όπως μεταδίδεται στα Κατεχόμενα, η παιδοκτόνος μητέρα παραδέχθηκε σε θεληματική της κατάθεση τη διάπραξη της δολοφονίας, ενώ η «αστυνομία» συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες σημειώνουν ότι η 36χρονη οδηγήθηκε το πρωί στο «δικαστήριο» υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την εφημερίδα «Κίπρις ποστασί» να σημειώνει τον μώλωπα που υπήρχε κάτω από το ένα της μάτι.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε χθες η Μπιλγκέ Λορντ Κουντουρατζί, εκνευρίστηκε λόγω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του εν διαστάσει συζύγου της, με τον οποίο βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου και προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί της και να θέσει τέρμα στη ζωή της. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο εν διαστάσει σύζυγος είναι «αστυνομικός».

Η ίδια ηλεκτρονική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η 36χρονη μαχαίρωσε τον 7χρονο γιο της ενώ κοιμόταν το βράδυ της 26ης Μαΐου και όταν το πρωί της επόμενης κατάλαβε ότι δεν είχε ακόμη ξεψυχήσει τον μαχαίρωσε ξανά.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com.cy.

Σχετικές ειδήσεις