ΚΥΠΡΟΣ

Θρήνος στην Κύπρο: Νεκρός 17χρονος οδηγός μηχανής - Συγκρούστηκε με αγωνιστικό όχημα

Θρήνος στην Κύπρο: Νεκρός 17χρονος οδηγός μηχανής - Συγκρούστηκε με αγωνιστικό όχημα

Ο 17χρονος Γιώργος Βασιλείου, μαθητής από την Επισκοπή, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου

Σε λιγότερο από έναν μήνα επρόκειτο να καταταγεί στον στρατό, όμως το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε την Πέμπτη στις 5.30 το απόγευμα σε πάροδο της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου στην Επισκοπή. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 29χρονος συγχωριανός του, το οποίο όχημα ήταν εγγεγραμμένο ως αγωνιστικό.

Ο 29χρονος εγκατέλειψε αρχικά τη σκηνή, αλλά λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε, ενώ το όχημά του εντοπίστηκε στο γκαράζ της οικίας του. Μάλιστα φέρεται να είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε ασθενοφόρο. Στη σκηνή του δυστυχήματος δεν είχε εντοπιστεί ούτε η μοτοσυκλέτα του τραγικού Γιώργου και για τον λόγο αυτό θεωρήθηκε ότι το θύμα εκινείτο πεζό. Ωστόσο, μετά από έρευνες στην περιοχή, η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε σε παρακείμενο χωράφι, κρυμμένη κάτω από φύλλα.

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής όπου ανάφερε την οδική σύγκρουση. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη. Ακολούθως, ο 29χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: Politis

Σχετικές ειδήσεις