ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer - Κύπρος: Με ποιο τρόπο είχε απειλήσει την πρώην σύζυγό του ο «Ορέστης»

Serial killer - Κύπρος: Με ποιο τρόπο είχε απειλήσει την πρώην σύζυγό του ο «Ορέστης»

Με τη μορφή χιονοστιβάδας δημοσιεύονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του serial killer στην Κύπρο. H πρώην σύζυγος του 35χρονου «Ορέστη», την οποία κάλεσε για κατάθεση η κυπριακή αστυνομία, αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από τον ίδιο ενώ είχε κάνει και καταγγελία στις αρχές ασφαλείας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έδωσε, αξιολογούνται με μεγάλη προσοχή από τις αρχές.

Όσον αφορά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον είχε καταγγείλει τον Ιούνιο του 2018 εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πρώην γυναίκα του ιλάρχου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ύποπτος έπειτα από έντονη συζήτηση που είχαν, άρχισε να σπάει πράγματα στο σπίτι. Μάλιστα, φαίνεται πως είχε πει στην πρώην σύζυγό του κατά τη διάρκεια του καβγά «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω!».

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου είχε αναφέρει στην Αστυνομία το 2018 ότι δεν ζητεί την ποινική δίωξή του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, οι οποίες αφού του έγιναν, εκείνος απολογήθηκε.

Αυτούσια η καταγγελία της πρώην συζύγου

Στο reporter.com.cy αναφέρεται η καταγγελία της πρώην συζύγου του 35χρονου: Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγό της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγός της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση «μην τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω».

Η πρώην σύζυγός του την 19/6/2018 το πρωί, ενημέρωσε το γραφείο ευημερίας. Σε γραπτή της κατάθεση ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξή του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Στη συνέχεια, ο 35χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εντοπίστηκε του δόθηκαν οι «δέουσες συστάσεις», ενώ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν». Έπειτα, ο 35χρονος απολογήθηκε και «υποσχέθηκε συμμόρφωση».

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η δράση του «Ορέστη» αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν και διέπραξε τις δολοφονίες της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της οκτάχρονης κόρης της, Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Την ίδια ώρα, μία γυναίκα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες μετά την αποκάλυψη της δράσης του κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον "Ορέστη". Ωστόσο, όπως είπε δεν κατήγγειλε το γεγονός την περίοδο που συνέβη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, η Φιλιππινέζα που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στη Μεγαλόνησο, πέραν από το σοκ, είχε αφόρητες τύψεις, ενώ αισθάνεται ενοχή που δεν προέβη νωρίτερα στην καταγγελία, θεωρώντας ότι τυχόν δίωξη του υπόπτου για τον βιασμό της, ενδεχομένως να απέτρεπε τις εξελίξεις.

Κίνηση αντιπερισπασμού από τον «Ορέστη»

Η καταγγελία της γυναίκας για βιασμό της από τον 35χρονο, φαίνεται να ακολουθεί το διπλό φονικό που διέπραξε το 2016. Στο μεταξύ, το reporter.com.cy τονίζει ότι η αναφορά της οικιακής βοηθού αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017. Την ίδια περίοδο ο «Ορέστης»ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές από γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι την βίασε.

Μάλιστα, ο 35χρονος δεν επιθυμούσε την παρέμβαση της Αστυνομίας, ωστόσο όπως φαίνεται από τη σχετική καταγγελία, αυτό που ήθελε είναι να προλάβει τυχόν καταγγελία της γυναίκας.

Αυτούσια η καταγγελία του «Ορέστη»

Στις 28/02/2017 και περί ώρα 18:50 προσήλθε στο σταθμό ο … από την … και ανέφερε πως δέχεται τηλεφωνικές απειλές και απειλητικά μηνύματα από την πρώην φίλη του … τηλέφωνο … για βιασμό της. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο η συνεύρεσή τους έγινε κοινή συναινέσει χωρίς την άσκηση βίας. Σε γραπτή κατάθεση που δηλώνει ότι αναφέρει το γεγονός για να είναι σε γνώση της Αστυνομίας για πιθανή καταγγελία εναντίον του και πως στο παρόν στάδιο δεν επιθυμεί την παραπέρα ανάμειξη της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

ΧΑΜΟΣ στη Νάξο με το «θηρίο» που έβγαλαν από τη θάλασσα (pics)

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς - Τι συνέβη; (pics)

Σχετικές ειδήσεις