ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer – Κύπρος: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες – Είναι αυτές οι βαλίτσες του θανάτου;

Serial killer – Κύπρος: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες – Είναι αυτές οι βαλίτσες του θανάτου;

Η Αμερικανίδα travel blogger Sarah Funky, όταν έμαθε τι συνέβη στη «Κόκκινη Λίμνη», στην οποία είχε συμπεριλάβει στον ταξιδιωτικό οδηγό της, αναζήτησε και ανέβασε στο Twitter τις φωτογραφίες που είχε βγάλει το 2017, κατά την επίσκεψη της. 

Στις φωτογραφίες φαίνονται καθαρά κάποια αντικείμενα που μάλλον είναι βαλίτσες. Ενδέχεται να είναι οι βαλίτσες στις οποίες ο 35χρονος Ίλαρχος Νίκος Μεταξάς, ισχυρίζεται ότι είχε τοποθετήσει τα πτώματα των γυναικών που δολοφόνησε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H Sarah Funky – blogger μάλιστα με νέα ανάρτησή της απευθύνθηκε στους Κύπριους, παρακαλώντας τους να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα.

«Πολλοί επικοινώνησαν μαζί τις τελευταίες ώρες αναφέροντας μου τους φόνους που έγιναν στην Κύπρο, ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση εξαιτίας του βίντεο που κατέγραψα στην Κόκκινη Λίμνη.

Καταρρακώθηκα όταν το άκουσα και η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό αλλά εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που δεν έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σταματούσαν παρακαλώ τα email και τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει» καταλήγει. Και ανάρτησε ένα σύνδεσμο στον οποίο περιλαμβάνονται αυτές οι -μέχρι τώρα- αδημοσίευτες φωτογραφίες της από την Κόκκινη Λίμνη».

Nα σημειωθεί ότι κατά της επίσκεψη της με τον σύντροφο της στο βίντεο ακούγεται η φωνή της τόσο της ίδιας όσο και του συντρόφου της ότι εκεί: «Μπορεί κανείς να αισθανθεί το θάνατο».

Στο βίντεο ακούγεται μάλιστα ο σύντροφος της Sarah να λέει με χιουμοριστική διάθεση «Εδώ είναι σαν χώρος που γυρίζονται σκηνές δολοφονίας».