ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer Κύπρος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις - Σε παιδί ανήκει η σορός της δεύτερης βαλίτσας

Serial killer Κύπρος: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις - Σε παιδί ανήκει η σορός της δεύτερης βαλίτσας

Σοκ προκαλούν τα νέα ανατριχιαστικά ευρήματα που αφορούν την υπόθεση του serial killer της Κύπρου με το ψευδώνυμο «Ορέστης». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και βάση ρεπορτάζ του ΑΠΕ – ΜΠΕ η σορός στην δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε σήμερα 5 Μαρτίου από την «Κόκκινη Λίμνη ανήκει σε παιδί - Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Ορέστη», στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονταν  δύο σοροί, της Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Μπουνέα

Το πρωί της Δευτέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί μια ακόμα βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του.

Καρέ-καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας θανάτου:

? LIVE EΙΚΟΝΑ από την «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό. Όλες οι εξελίξεις

Geplaatst door Cyprus Times op Zondag 5 mei 2019

Έγκυρες πληροφορίες – σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ - αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανήκει σε παιδί.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Διαβάστε επίσης:

Πτήση - θρίλερ για τον Προκόπη Παυλόπουλο: Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο που τον μετέφερε

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις - Τα κριτήρια, τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σχετικές ειδήσεις