ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Serial killer: Αγωνία για την τρίτη βαλίτσα - Έρευνες και στον Ξυλιάτο

Κύπρος - Serial killer: Αγωνία για την τρίτη βαλίτσα - Έρευνες και στον Ξυλιάτο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη (08/05), οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για τον εντοπισμό της βαλίτσας που περιέχει το τρίτο πτώμα, το οποίο αποκάλυψε ότι πέταξε στο σημείο, ο serial killer «Ορέστης».

Το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ θα μεταφερθεί σήμερα το πρωί στη Λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze.

Η 6χρονη είναι κόρη της – επίσης – δολοφονηθείσας Mary Rose, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και αποτέλεσε την αρχή του νήματος για την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Newsbomb.com.cy, οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, όπου έχουν εντοπιστεί ήδη δύο βαλίτσες που περιείχαν πτώματα, θα γίνουν με τη συνδρομή δύτη, ενώ αν θεωρηθεί απαραίτητο θα χρησιμοποιηθεί και η ρομποτική κάμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κόκκινη Λίμνη έχουν – πιθανότητα – εντοπιστεί τα πτώματα της 36χρονης μητέρας από τη Ρουμανία, Λίβια Φλορεντία Μπουνέα, και της κόρης της, Έλενας Ναταλίας Μπουνέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές

13η σύνταξη: Δείτε ΕΔΩ πότε θα καταβληθεί και πόσα χρήματα θα πάρετε

Σχετικές ειδήσεις