ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Serial killer: Ο «Ορέστης» ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 30χρονη από το Νεπάλ

Κύπρος - Serial killer: Ο «Ορέστης» ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 30χρονη από το Νεπάλ
Associated Press

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κατά συρροή δολόφονου που έχει συγκλονίσει την Κύπρο, και όχι μόνο, έρχονται στο φως.

Με χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται ότι σκότωσε την 30χρονη Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, όπως προκύπτει από τη νεκροψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, η νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας που συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα, έδειξε ότι ο «Ορέστης» άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκότωνε τα θύματά του.

Δείτε τα θύματα του 35χρονου στη gallery που ακολουθεί:

Ενώ κάποιες γυναίκες τις σκότωσε στραγγαλίζοντάς τις ή στραγγαλίζοντάς τις με κεφαλοκλείδωμα, φαίνεται ότι σκότωσε την Ασμίτα με χτύπημα στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δολοφονία της συνέβη το καλοκαίρι του 2018 και όπως ανέφερε ο ίδιος, την σκότωσε μέσα στο όχημά του όταν βρίσκονταν στην περιοχή που ανεγειρόταν το νέο mall στη Λευκωσία.

Οι ιατροδικαστές και οι ανθρωπολόγοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους και θα αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα ώστε να δώσουν την τελική έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής Ορούντας.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Την Πέμπτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», ο δύτης που βούτηξε για μια ακόμα φορά στη Κόκκινη Λίμνη βρήκε έναν γυναικείο στηθόδεσμο, ο οποίος παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με κάποια από τα θύματα του serial killer.

Με την κατάδυση δύτη στους τρεις στόχους που σηματοδοτήθηκαν χθες (09/05) αργά το απόγευμα στην Κόκκινη Λίμνη συνεχίζονται σήμερα το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για την ανεύρεση της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ' ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη, σημειώνει το Newsbomb.com.cy.

Δείτε εικόνες από τις έρευνες στην Κόκκινη λίμνη:


Η ίδια πηγή ανέφερε εξάλλου πως το απόγευμα θα υπάρξει σηματοδότηση στόχων στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Σημείωσε πως αυτή τη στιγμή «δίνεται προτεραιότητα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου αναζητείται συγκεκριμένο αντικείμενο. Θέλουμε να τελειώσουμε με την Κόκκινη Λίμνη και να δουλέψουμε απερίσπαστοι στην άλλη λίμνη», επεσήμανε.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε δηλώσει χθες ότι η διερεύνηση των υποθέσεων των δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών και παιδιών συνεχίζεται και δεν υπάρχει κάτι που να αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ανέφερε πως η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και έρευνες για τις συγκεκριμένες υποθέσεις και λαμβάνονται επιπρόσθετες καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα. Είπε ακόμη ότι το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την ανάλυση των ηλεκτρονικών δεδομένων και οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Διαβάστε επίσης:

Πληρωμή 13ης σύνταξης: Δείτε την ημερομηνία - Τι ποσά θα πάρουν οι συνταξιούχοι

Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός (pics)