ME TO N & ME TO Σ

Η μάνα στα Γλυκά Νερά δεν έκανε ότι κοιμάται…

Η μάνα στα Γλυκά Νερά δεν έκανε ότι κοιμάται…

Δυστυχώς πολλές φορές η επιβεβαίωση για του λόγου το αληθές έρχεται άμεσα και με τον χειρότερο τρόπο.

Μόλις χθες γράφαμε για τις ποινές-χάδια που επιβάλλονται στους εγκληματίες. Τόσο που η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πια καμία μα καμία αξία…

Το πρωί της Τρίτης (11/5) μια μάνα ενός βρέφους 11 μηνών, ένα κορίτσι 20 ετών, μπροστά στα μάτια του δεμένου συζύγου της, στραγγαλίστηκε μέσα στο σπίτι της από ληστές-δολοφόνους.

Το λάθος της ήταν μάλλον πως δεν έκανε ότι κοιμάται… Αυτό δεν σε συμβούλευε το Κράτος; Αυτό δεν σε προέτρεπε να κάνεις αν μπουν στο σπίτι σου ληστές; Ε, το κορίτσι, με το μωρό του στην κούνια, λειτούργησε με το ένστικτο της μάνας και το πλήρωσε με τη ζωή της… Την στραγγάλισαν.

Ούτε στις ταινίες τρόμου, τέτοιο σκηνικό. Για να καταλάβεις πως έχει γίνει η ζωή μας. Και θα γίνει χειρότερη. Γιατί; Διότι η ατιμωρησία που επικρατεί πλέον στην Ελλάδα την έχει κάνει…

Παράδεισο για εγχώριους και εισαγόμενους εγκληματίες. Παράδεισο για αυτούς και κόλαση για τον πολίτη που αν κάνει το λάθος να μην… κοιμάται όταν μπει ο ληστής στο σπίτι του, θα το πληρώσει με τη ζωή του.

Μπες στη διαδικασία να δεις τι ποινές έχουν επιβληθεί και κυρίως πόσα χρόνια έχουν μείνει μέσα οι εγκληματίες που έκλεψαν, σκότωσαν, βίασαν κοκ και θα καταλάβεις απόλυτα τι σημαίνει… παράδεισος για όλους αυτούς.

Αλλάξτε τον Νόμο τώρα. Επιβάλλετε τις σκληρότερες ποινές. Και να είναι πραγματικές. Όχι στα… λόγια. Τα ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Τα 20 χρόνια να είναι 20 όχι… επτά. Αλλιώς θα σε σκοτώνουν στη μέση του δρόμου (Καραϊβάζ) ή μέσα στο σπίτι σου, πλάι στο βρέφος σου και τον δεμένο άντρα σου… Κι όλα αυτά με διαφορά λίγων ημερών…

Πρόσεξε: Μέσα σε λίγες μόλις μέρες η Ελλάδα κρατάει την ανάσα της για δεύτερη φορά με την κυνικότητα των δολοφόνων… Μέσα σε λίγες μέρες βλέπει στις ειδήσεις εγκλήματα που κάποτε ήταν από αυτά που λέμε «μια φορά στα 100 χρόνια…». Αλλά έτσι είναι όταν όλα αυτά τα καθάρματα σκοτώνουν και δεν πληρώνουν. Δεν είναι σλόγκαν. Είναι πια η ζωή μας. Ή καλύτερα ο θάνατος μας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν με μαξιλάρι την 20χρονη - Σοκάρει ο σύζυγός της