ME TO N & ME TO Σ

Δεν θα κρύψετε πίσω από τη μάνα - τέρας τους βιαστές!

Δεν θα κρύψετε πίσω από τη μάνα - τέρας τους βιαστές!

Δεν πιστεύω στη Δικαιοσύνη με τον τρόπο που αποδίδεται στην Ελλάδα. Ενδεχομένως και αλλού. Θεωρώ ότι σε περιπτώσεις παιδοφιλίας και παιδεραστίας, πολλώ δε μάλλον σε βιασμούς παιδιών, οι ποινές- όποιες και αν είναι αυτές- είναι χάδι.

Το νομικό σύστημα πιο πολύ προστατεύει τους θύτες παρά τα θύματα. Κι όταν μιλάμε για παιδιά, όταν μιλάμε για τον ανθό της κοινωνίας, για το αύριο, τότε αυτός που τα καταστρέφει δεν τιμωρείται ποτέ αποτελεσματικά. Ξεκάθαρα πράγματα.

Στην περίπτωση του κοριτσιού από τον Κολωνό, θαρρώ πως το πράγμα πάει βαθύτερα… Και δεν είναι μόνο η μάνα της, ο Μίχος και ο Σοφιανίδης, υπεύθυνοι για αυτό τον εφιάλτη. Είναι κι όλοι όσοι σήκωσαν το τηλέφωνο τους, βίασαν ή ήθελαν να βιάσουν αυτό το κορίτσι… Όλοι! Είναι όλοι αυτοί που έκαναν κλικ και είδαν (βλέπουν) φωτογραφίες ενός 12χρονου κοριτσιού. Είναι όλοι αυτοί οι ψυχάκηδες που βρίσκουν… φυσιολογικό να βιάζουν ή να παίρνουν μάτι παιδάκια! Και η απαίτηση της κοινωνίας, όλων των ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ανθρώπων, όλων των ανθρώπων που είμαστε απέναντι στα τέρατα, είναι να δοθούν στη δημοσιότητα ΟΛΑ τα ονόματα. Να δοθούν στη διάθεση της κοινωνίας όλοι αυτοί, ώστε ακόμη και αν τη γλιτώσουν λόγω του σαθρού νομικού συστήματος που τους «χαϊδεύει» να γνωρίζει ο κόσμος, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι γνωστοί, οι γείτονες, οι διπλανοί τους, με ποιους έχουν να κάνουν!

Και επειδή ποτέ δεν έκρυψα την απέχθεια μου στο σινάφι μας, ακούστε εσείς που έχετε δημόσιο λόγο: Δεν είναι πελάτες. Είναι βιαστές. Ανώμαλοι. Ψυχάκηδες. Βρείτε τις σωστές λέξεις. Τις ξέρετε. Χρησιμοποιήστε τις.

Μην πάτε να κρύψετε πίσω από τη μάνα-τέρας τους βιαστές. Θέλουμε όλα τα ονόματα στη φόρα. Να βγουν στο φως οι δράκουλες για να καούν. Όποιος επιχειρήσει να τους καλύψει, είναι συνένοχος. Κι επειδή το πράγμα, είπαμε, πάει βαθιά, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε. Να μάθουμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι με τα τέρατα. Τώρα.