ME TO N & ME TO Σ

Άλλο υπερασπίζομαι κι άλλο προκαλώ τον κόσμο !

Άλλο υπερασπίζομαι κι άλλο προκαλώ τον κόσμο !
eurokinissi

Η ιστορία με το κοριτσάκι στα Σεπόλια είναι μία από τις πλέον ενδεικτικές της σήψης που υπάρχει στην κοινωνία.

Ένας… ευυπόληπτος πολίτης με «άκρες» παντού βίαζε και εν συνεχεία εκμεταλλευόταν ένα παιδί με τον χειρότερο τρόπο, πότε προσφέροντας το στους «φίλους» του να το βιάσουν και πότε βγάζοντας το σαν «εμπόρευμα» στο διαδίκτυο για να το βιάζουν άγνωστοι…

Η προθυμία των τεράτων να βιάσουν ένα κοριτσάκι, πληρώνοντας μάλιστα για αυτό, είναι ένα ακόμη στοιχείο για τη σαπίλα που υπάρχει δίπλα μας. Το γεγονός ότι σε αυτό τον εφιάλτη του κοριτσιού εμπλέκεται και η μάνα, αποδεικνύει ότι σε αυτό τον κατήφορο δεν υπάρχει φρένο.

Οι κατηγορίες- στο όνομα του… νομικού πολιτισμού- προς τον Κικίλια που είπε το αυτονόητο, δείχνουν ότι έχουμε χάσει την αίσθηση του τι είναι πραγματικά κακό και τι όχι. Και οι αλλεπάλληλες προκλήσεις των δικηγόρων των βιαστών, σχετικά με το αν ένα κοριτσάκι 11 χρονών επειδή είναι… ανεπτυγμένο μπορεί κάποιος να το βιάζει, είναι απόδειξη ότι ζούμε στην εποχή του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Και όταν ο Νόμος κάνει το κακούργημα του βιασμού ανηλίκου… πλημμέλημα αν το παιδί είναι 15 ετών και ενός λεπτού, τότε οι δικηγόροι όχι απλά υπερασπίζονται -όπως είναι η δουλειά τους- έναν παιδοβιαστή αλλά δεν έχουν κανένα ζόρι να προκαλούν. Γιατί μπορούν. Κι όλα αυτά σε… ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Όχι στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου.

Λοιπόν, επειδή όλοι εμείς οι κανονικοί άνθρωποι παλεύουμε εδώ και καιρό να μείνουμε ψύχραιμοι απέναντι στα τέρατα, καλό θα είναι οι… επαγγελματίες που τα εκπροσωπούν και παλεύουν ώστε όλοι αυτοί οι αλήτες να μην μπουν φυλακή ή να μπουν όσο το δυνατόν λιγότερο, να μην προκαλούν. Να αφουγκραστούν την οργή της κοινωνίας απέναντι στους «πελάτες» τους και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Ο κόσμος πια δεν έχει αντοχές. Εξαντλήθηκαν. Τα τέρατα βιάζουν πια μέχρι και μωρά 4 χρονών… Κι αυτό από μόνο του σε εξοργίζει. Σταματήστε λοιπόν να προκαλείτε. Κάντε τη δουλειά σας. Αρκεί. Και παρακαλάτε τον Θεό ή όπου αλλού πιστεύετε τα δικά σας παιδιά να μην πέσουν θύματα τεράτων σαν κι αυτά που υπερασπίζεστε… Ή ακόμη χειρότερα των τεράτων που για χάρη τους προκαλείτε τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα