ME TO N & ME TO Σ

Τώρα που βρήκαμε τον Κασσελάκη μην ξεχάσουμε τις πλημμύρες…

Τώρα που βρήκαμε τον Κασσελάκη μην ξεχάσουμε τις πλημμύρες…
Intime News

Τα ΜΜΕ θα κάνουν τη δουλειά τους. Εσύ κοιτά να μην ξεχάσεις. Και να βοηθάς όπου κι όσο μπορείς τους ανθρώπους που συνεχίσουν να σηκώνουν τον Σταυρό.

Ο ντόρος που έκανε η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη την πρώτη Κυριακή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί πια στην επικαιρότητα. Κι αυτό προσωπικά με εξοργίζει. Γιατί νιώθω ότι θα ξεχάσουμε, αν δεν έχουμε ξεχάσει ήδη, τους ανθρώπους που πνίγονται στις λάσπες. Όλους αυτούς που κοιμούνται ακόμα στα χώματα. Που ξέρουν, όπως ξέρουν ήδη στο Αρκαλοχώρι, στην Εύβοια και αλλού, ότι σε αυτόν τον τόπο ο μόνος που θα σε βοηθήσει στην στραβή είναι ο διπλανός σου. Το Κράτος ποτέ.

Αυτό το Κράτος, που περνάει πρώτο στην… ατζέντα τον Κασσελάκη, ώστε η πλημμυρισμένη Καρδίτσα, η Λάρισα, ο Βόλος να φύγουν από την επικαιρότητα. Να ξεχαστούν. Κι εμείς μαζί. Σε κανέναν άλλωστε δεν αρέσει να “μαυρίζει”. Το βλέπεις και από τα νούμερα των εκπομπών. Από τις… τηλεθεάσεις. Εδώ έχουμε ξεχάσει ότι μια μάνα σκότωσε τα τρία παιδιά της. Όπως ξεχάσαμε και τις πυρκαγιές στην Εύβοια. Όπως ξεχάσαμε (ήδη) και την Ρόδο… Όπως θα ξεχάσουμε και τον κάμπο. Εμείς.

Οι άνθρωποι που έχασαν σπίτια, ζώα, δουλειές, περιουσίες δεν θα μπορούν. Ούτε να ξεχάσουν, ούτε να ξεχαστούν… Όποιος και να βγει στον ΣΥΡΙΖΑ. Με όποιο ποσοστό. Για αυτούς τους ανθρώπους δεν θα έχει καμία σημασία. Τα ΜΜΕ θα κάνουν τη δουλειά τους. Εσύ κοιτά να μην ξεχάσεις. Και να βοηθάς όπου κι όσο μπορείς τους ανθρώπους που συνεχίσουν να σηκώνουν τον Σταυρό. Μην τους αφήσεις τώρα που η τηλεόραση δεν θα σου… θυμίζει τι έγινε στον κάμπο. Α, ξέχασα… Θα στο θυμίζει όμως η τσέπη σου. Που θα αδειάζει. Είναι κι αυτό κάτι.