MEDIA

Ζούλας και Γαμπρίτσος στην ΕΡΤ, Τσιόδρας στο Μέγαρο Μαξίμου

Ζούλας και Γαμπρίτσος στην ΕΡΤ, Τσιόδρας στο Μέγαρο Μαξίμου
INTIME NEWS

Τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοινώνει τους υποψηφίους που θα προτείνει για την ηγεσία του Δ.Σ: Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος» αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται πως ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Ζούλας «μετακομίζει» από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είναι επικεφαλής του Γραφείου Τύπου.

Όσον αφορά τον Γιώργο Γαμπρίτσο έχει υπάρξει κατά το παρελθόν επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου αλλά δεν μακροημέρευσε καθώς 6 μήνες μετά την τοποθέτηση του είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους.
Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, (απόφοιτος του Ρolytechnic University of Νew Υork). Έχει εργαστεί ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CΒS στη Νέα Υόρκη.
Έχει διατελέσει γενικός διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του τηλεοπτικού σταθμού Μega, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΝetΜed ΑΕ (Νova), γενικός διευθυντής του ΟΤΕ TV και γενικός διευθυντής της Digea.

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από το Ποτάμι για να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία. Αναπληρωτές διευθυντές του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2019: Πού θα φτάσουν οι στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές - Όλες οι εκτιμήσεις

Συντάξεις: Αυξήσεις φέρνει το Υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει και για ποιους