MEDIA

ΕΡΤ: Τα νέα πρόσωπα έκπληξη που ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση

ΕΡΤ: Τα νέα πρόσωπα έκπληξη που ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση
INTIME NEWS

Στο τραπέζι έχουν πέσει τα πρώτα ονόματα που θα περάσουν το κατώφλι του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και τα οποία μάλιστα αποτελούν πραγματική έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tinasmess.gr, το όνομα του Γιάννη Τρουπή έχει ακουστεί για τη θέση του Διευθυντή ειδήσεων και Ενημέρωσης. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έχει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο μέσο το οποίο έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα.

Οσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 το όνομα που παίζει πολύ είναι αυτό της Κατερίνας Παναγοπούλου, το νέο πουλέν του STAR, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο κανάλι. Η

ίδια μάλιστα φαίνεται, σύμφωνα πάντα με το tinasmess.gr, πως δέχεται στενό μαρκάρισμα να αναλάβει και ήδη έχει δεχθεί μια πρώτη κρούση, την οποία και σκέφτεται θετικά. Αν, πάντως, αποδεχθεί την πρόταση, στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα πρέπει να αναζητήσουν νέο πρόσωπα για τα δελτία.

Το απογευματινό δελτίο πιθανότατα θα αναλάβει η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ στην Αγία Παρασκευή φαίνεται πως μετακομίζει και ο Αντώνης Φουρλής, ο οποίος είχε μακριά θητεία στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA, το οποίο και υπηρέτησε επί 15 χρόνια.

Ο δημοσιογράφος είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την πρωινή ζώνη έχοντας στο πλευρό του μια γυναικεία παρουσία, η οποία αναζητάται.

Σε μια πρώτη φάση, εκεί που θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ1, ενώ διατηρείται και η ΕΡΤ Sports.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες - σοκ για τις βίλες των οργίων στην Μύκονο: Όλοι στο Δήμο ξέρουν, αλλά κανείς δεν μιλά

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός – Ήταν μόλις 43 ετών