MEDIA

Κι όμως θα το κάνει! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεκινάει γυρίσματα με την κόρη του- Η ανακοίνωσή του

Κι όμως θα το κάνει! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεκινάει γυρίσματα με την κόρη του- Η ανακοίνωσή του

Μπαμπάς έγινε πριν από πέντε μήνες ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο παρουσιαστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε ότι δε θα αποχωριστεί τη μικρή του κόρη ούτε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Ο Ευτύχης Μπλέτσας μας ανακοίνωσε ότι η εκπομπή του από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα είναι οικογενειακή υπόθεση.

Εκείνος και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη είναι οι παρουσιαστές της ταξιδιωτικής εκπομπής «Happy traveller», η οποία θα επιστρέψει άκρως ανανεωμένη στον ΣΚΑΙ. Κι όχι μόνο ανανεωμένη αλλά και με ένα μέλος που μας εξέπληξε ευχάριστα!

Τα νέα του ταξίδια θα είναι εξολοκλήρου οικογενειακή υπόθεση...

Όπως μας ανακοίνωσε ο ίδιος, στα νέα του ταξίδια θα προστεθεί όλη η οικογένεια, συνεπώς και η 5 μηνών κορούλα του.

«Καλό το Καζακστάν, προορισμός που με εξέπληξε ευχάριστα και που θα σας αρέσει και σας πολύ όταν δείτε τα επεισοδια #happytraveller αλλά μου έλειψαν άπειρα οι γυναίκες μου. Ταξίδι χωρίς Ηλέκτρα δεν είναι αληθινό ταξίδι για μένα. Κάτι θα είναι λειψό σε αυτά τα happy traveller. Θα λείπει το χαμόγελο και η ενέργεια της. Στα 12 επεισόδια πάντως που έχουμε γυρίσει ηδη και θα δείτε στη νέα σεζόν και στα επόμενα ταξιδια που έχουμε κανονίσει για Σεπτέμβριο θα ταξιδέψουμε οικογενειακώς!!! Stay tuned...» έγραψε ο παρουσιαστής συνοδεύοντας έτσι την φωτογραφία του.

Δείτε την ανάρτησή του στην gallery…

Πηγή: Gossip-tv.gr