MEDIA

Το... τερμάτισε! Πασίγνωστη ηθοποιός ανέβασε γυμνή φωτογραφία της στο Instagram (pics)

Το... τερμάτισε! Πασίγνωστη ηθοποιός ανέβασε γυμνή φωτογραφία της στο Instagram (pics)

Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της πασίγνωστη ηθοποιός μετα από ανάρτηση της στο Instagram.

Πληθαίνουν μέρα με την ημέρα τα περιστατικά που διασημότητες – και μάλιστα πρώτης γραμμής – αποφασίσουν να ανεβάσουν στο Instagram φωτογραφίες τους… χωρίς ίχνος ρούχων!

Μετά την γνωστή τηλεπερσόνα Καίλι Τζένερ γυμνή φωτογραφία της «ανέβασε» και η πασίγνωστη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου αφήνοντας πραγματικά άφωνους τους χιλιάδες follower της.

Η ηθοποιός με την ανάρτησή της αυτή θέλησε – όπως η ίδια υποστηρίζει – να προωθήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στην φύση (φωτογραφήθηκε γυμνή σε ένα βουνό) αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες της naked yoga (γυμνή γιόγκα).

Πάντως όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές τους, μετά το αρχικό σοκ, η 46χρονη σήμερα Γκουίνεθ Πάλτροου διατηρεί άψογα την σιλουέτα της. Κάτι που η ίδια υποστηρίζει ότι οφείλεται στην γιόγκα και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Δείτε στην gallery την επίμαχη φωτογραφία:

Γυμνή στο Instagram και η Κάιλι Τζένερ

Η πασίγνωστη πλέον Κάιλι Τζένερ της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιαν της διασημότερης ίσως φαμίλιας των ΗΠΑ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της χώρας της. Η νεαρή influencer απολαμβάνει κάθε λεπτό της επιτυχίας που βιώνει τα τελευταία χρόνια.

Η 22χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μέσω αυτού προωθεί τα προϊόντα των εταιρειών της.

Η τελευταία ανάρτηση που έκανε, σε χρόνο ρεκόρ έγινε… viral! Ειδικότερα η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνη στην αγκαλιά του συντρόφου της, Τράβις Σκοτ.

Η φωτογραφία αυτή απέσπασε σε λιγότερο από μια ώρα πάνω από έξι εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια.

Δείτε στην gallery την επίμαχη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκάλυψη «βόμβα» για την κατάσταση της υγείας του

Θα γίνει της «κολάσεως» με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

Σχετικές ειδήσεις