PHOTOS

MEDIA

Σπίτι είναι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα κωμωδία του ALPHA (photos)

Σπίτι είναι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα κωμωδία του ALPHA (photos)

Σπίτι είναι: Η νέα σειρά του ALPHA έρχεται και σ' αυτή πρωταγωνιστεί ένα αντιφατικό ζευγάρι που προσπαθεί να γνωριστεί, να εξελιχθεί, να αγαπηθεί...

 
 

Εφόσον βέβαια οικογένειες, φίλοι και δουλειές, τους αφήσουν στην ησυχία τους.

Η υπόθεση

Η Ράνια και ο Σωτήρης είναι δύο φαινομενικά τόσο διαφορετικοί άνθρωποι που ερωτεύονται.

Κανένας από τους δύο δεν σκέφτεται τη συγκατοίκηση, μέχρι που τη στιγμή που καίγεται το σπίτι του άντρα και η Ράνια του προτείνει να μείνει στο σπίτι της.

Μόνο που σε αυτή τη συγκατοίκηση δεν είναι μόνοι τους, αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παιδιά, πρώην σύζυγοι, κολλητοί και συγγενείς καταφέρνουν να εισβάλουν στο σπίτι και στη ζωή τους.

Οι ήρωες

Ράνια (Εβελίνα Παπούλια):

Δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά από επιλογή. Δεν διανοείται να βάλει κάποιον άντρα στη ζωή της. Η ζωή της είναι προγραμματισμένη κι αυτό δεν οφείλεται τόσο στην απαιτητική δουλειά της όσο στους ψυχαναγκασμούς της. Τον Σωτήρη τον ερωτεύεται γιατί τη γοητεύει η ευγένεια, η δοτικότητα, η πραότητα και κυρίως η προθυμία του να ακολουθήσει το πρόγραμμα της.

Σωτήρης (Αλέξανδρος Λογοθέτης):

Ο Σωτήρης μπήκε στην πυροσβεστική μόλις τελείωσε τον στρατό, αρχικά για να έχει μια σταθερή δουλειά για να μπορέσει να στηρίξει την οικογένεια του. Ο άντρας έχει κάνει δύο γάμους, πρώτα με την Ελένη και έπειτα με την Αθηνά. Είναι λογικός και ρεαλιστής και προσπαθεί να συνεφέρει όλους «τους τρελούς» που τον περιβάλλουν, αλλά δεν το καταφέρνει ποτέ. Αν και δεν το παραδέχεται, θα ήθελε να το πάει σοβαρά με τη Ράνια...

Γνωρίστε τους υπόλοιπους ήρωες στη gallery που ακολουθεί: