MEDIA

Στην Φωλιά των Κου Κου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή η Ασημίνα

Στην Φωλιά των Κου Κου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή η Ασημίνα

Χαμός έγινε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Στη  φωλιά των Κου Κου» με την απόφαση της Ασημίνας, της παίκτριας που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM, να μην εμφανιστεί στην εκπομπή. 

H Ασημίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλής και η Κατερίνα Καραβάτου. Η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το ριάλιτι μοντέλων αποφάσισε να μη βγει στην εκπομπή με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της «Φωλιάς των Κου Κου», να αναγκαστούν να ρίξουν τίτλους τέλους νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η Ασημίνα ήταν εκεί, στις εγκαταστάσεις του Star και τι τελικά έγινε και η πρώην παίκτρια του GNTM δεν εμφανίστηκε;

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε: «Η Ασημίνα ήταν εκεί. Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε δεν είχε να κάνει ούτε με την παραγωγή της εκπομπής, ούτε με την παραγωγή του GNTM. Δεν ήταν θέμα υγείας. Έγινε μια μικρή εμπλοκή η οποία διευθετήθηκε. Κάτι που είχε να κάνει με εκείνη και με κανέναν άλλον. Μπορεί να φοβήθηκε διότι δεν εμφάνισε και τον καλύτερο χαρακτήρα στο GNTM»!

Πηγή: Gossip-tv.gr